Even voorstellen

MdV Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie, restauratie en groot onderhoud in de sectoren woningbouw en utiliteitsbouw.

MdV Bouw loopt voorop bij nieuwe ontwikkelingen in de bouw en op het gebied van techniek, milieu en logistiek. MdV Bouw is een organisatie met korte communicatielijnen en snelle besluitvormingsprocessen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
De nadruk ligt altijd op het leveren van een professionele dienstverlening en kwaliteit.
Een nieuwe aanbouw, uw zolder laten verbouwen, nieuwe keuken of de oude kozijnen vervangen?
Natuurlijk wilt u deze plannen zorgvuldig uit laten voeren door een vakkundig bouwbedrijf. MdV Bouw is uw specialist in nieuwbouw, renovatie, restauratie en groot onderhoud.
MdV Bouw denkt met u mee, levert vakwerk en is flexibel.

Enkele van onze diensten

VERBOUWEN

Op het gebied van verbouw zijn de mogelijkheden onbegrensd; eigenlijk is alles mogelijk.
Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling: u kunt uw eigen bedrijf starten. Maar, een eigen bedrijf vraagt ruimte, en het liefst zo dicht mogelijk bij huis.
Gelukkig beschikt u over voldoende (bouw)grond, zodat uitbouw van uw eigen woning ook een mogelijkheid is.
Een andere optie is het beter benutten van uw zolderruimte. Door het simpelweg plaatsen van één of meerdere Velux-dakramen óf het aanbrengen van een flinke dakkapel,
verkrijgt u vaak een aanzienlijke vergroting van de werkbare ruimte.

Aanbouw / opbouw

U bent toe aan meer woonruimte. De kinderen worden groter, uw woonwensen zijn veranderd of u wilt uw woning alvast levensloopbestendig maken.
Met een serre of aanbouw geniet u van extra comfort en ruimte in uw eigen stijl. U hebt de keuze uit vele afwerkingsmogelijkheden en accessoires.
Bovendien bent u verzekerd van een uitstekende isolatiegraad door het gebruik van hoogwaardige materialen en HR++ beglazing.
De experts van MdV Bouw verzorgen, naast nieuwbouw, ook renovatie van uw bestaande aanbouw, serre of gevel.